طريقة طهى المكرونة بالتونة سهلة وسريعه
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اسمحولى اليوم اقدم لكِم متابعين مطبخ حوريات طريقة عمل مكرونة بالتونة على جربيها واستمتعي بالطعم الرائع والوصفة السهلة المكرونه بالتونة طعمها روعه اكلات سريعة سهله اللي مايحبون التونه يستبدلونها بدجاج
**الكمية تكفي: 3 أشخاص**
وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 15 دقيقة
المقادير: مكرونة بالتونة
علبة تونة قطع اساسي قطع بتبقى احلى
كسبره وبقدونس خضر وياريت ناخد بس الورق من غير العروق
مكرونة اي نوع بتفضلو لو مش بتحبو السبايسي بلالاش بس الوصفه اصلا سبايسي
و ثوم (ممكن نستبدل الثوم ونحط بصله حسب الرغبة )، قرن فلفل احمر ، ملح ، فلفل ، شطه حمرا ، كمون
طماطميتين متقطعين ، فلفل رومي مقطع ، صلصه
تحضير المكرونة بالتونة
طريقة عمل المكرونة بالتونة
اول شيء حنعمله حنسلق المكرونه عادي على جنب
وبعدين في الهون او الكبه
حنحط التوم والكسبره والبقدونس وكل البهارات بتاعتنا والفلفل الاحمر
ونطحنهم كويس اووي
طبخ المكرونه مع التونه
وبعدين حنحط في الحله شوية زيت دره
وعلى نار هاديه حنشوح التوم ( ممكن نستبدل الثوم ونحط بصله ) والبهارات دول حتشمي ريحه
يدوبك تبتدي ريحتها تطلع ننزل بالتونه والفلفل والطماطم نشوحهم شوية
وبعدين حننزل بالصلصه وشوية ميه
وبعدين نسيبها تتسبك كويس
وبعدين حنروح نخطف المكرونه اللي سلقناها في الاول وفي الطبق الصوص عليها
وبالف هنا
تصنيف طبق المكرونة بالتونة : اكلات رئسية ، اكلات سريعة متنوعه ، اكلات جديده ،
تعليقات