طريقة تحضير البفتيك الفراخ
طريقة عمل بفتيك الدجاج chicken beefsteak
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اليوم اقدم لكم اليوم اكله روعه وجميله والكل بيحبها
بفتيك دجاج بسيط وروعة اخواتى العزيزات اتمنى ان تنال استحسانكم وتجربوها لانها سهله ولذيذة اسكالوب بانيه أو البفتيك الفراخ
الكمية تكفي: شخصين
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: لعمل التتبيله
صدور فراخ بفتيك
بصلة مبشور ناعم
عصير ليمونة كبيرة
بهارات
ملح وفلفل وكمون
وبهارات لحمة
وشطة
ملعقة خل
مقادير : بفتيك الدجاج
بيض
دقيق
بقسماط
لبن
تحضير بفتيك الدجاج
تتبل صدور الدجاج بمكونات التتبيله واغطيها واتركها فى الثلاجة لمدة يوم
ولو مستعجلة مدة لاتقل عن ساعتين بيضة ونضيف للبيضة للبن ورشة فلفل
ورشة ملح واضربها مع بعضها كويس بقسماط انا الى عملها من العيش المتبقى
بطحن العيش الناشف فى مطحنة الخلاط واضيف لها ملح وفلفل وكركم وكزبرة
ناشفة وبهارات لحمة وشطة لو عوزاها سبايسى
نحط صدور الفراخ فى الدقيق وبنشلها وبنظفها من الدقيق الزيادة
وبعد كدة بحطها فى البيض واللبن وبعد كدة فى البقسماط
واطلع لحد ما اخلص الكمية شايفين وبعد كدة اغطى الكمية بكيس وادخلها
الثلاجة لمدة لا تقل عن نصف ساعة انا سبتها ساعة
طبخ بفتيك الفراخ
وبعد كدة بجيب مقلاية وبحط فيها زيت كتير واسخنة كويس واحمر فية
البفتيك وبعد كدة بهدى النار شوية علشان الفراخ تستوى كويس وبعد كدة
بطلعها على ورق علشان يمتص الزيت الزياده وتقدم مع رز اصفر او المكرونه والبطاطس المحمرة والسلطة
وبالهنا
تصنبف طبق بفتيك الدجاج : اطباق رئيسية, اكلات جديدة,
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اليوم اقدم لكم اليوم اكله روعه وجميله والكل بيحبها
بفتيك دجاج بسيط وروعة اخواتى العزيزات اتمنى ان تنال استحسانكم وتجربوها لانها سهله ولذيذة اسكالوب بانيه أو البفتيك الفراخ
الكمية تكفي: شخصين
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: لعمل التتبيله
صدور فراخ بفتيك
بصلة مبشور ناعم
عصير ليمونة كبيرة
بهارات
ملح وفلفل وكمون
وبهارات لحمة
وشطة
ملعقة خل
مقادير : بفتيك الدجاج
بيض
دقيق
بقسماط
لبن
تحضير بفتيك الدجاج
تتبل صدور الدجاج بمكونات التتبيله واغطيها واتركها فى الثلاجة لمدة يوم
ولو مستعجلة مدة لاتقل عن ساعتين بيضة ونضيف للبيضة للبن ورشة فلفل
ورشة ملح واضربها مع بعضها كويس بقسماط انا الى عملها من العيش المتبقى
بطحن العيش الناشف فى مطحنة الخلاط واضيف لها ملح وفلفل وكركم وكزبرة
ناشفة وبهارات لحمة وشطة لو عوزاها سبايسى
نحط صدور الفراخ فى الدقيق وبنشلها وبنظفها من الدقيق الزيادة
وبعد كدة بحطها فى البيض واللبن وبعد كدة فى البقسماط
واطلع لحد ما اخلص الكمية شايفين وبعد كدة اغطى الكمية بكيس وادخلها
الثلاجة لمدة لا تقل عن نصف ساعة انا سبتها ساعة
طبخ بفتيك الفراخ
وبعد كدة بجيب مقلاية وبحط فيها زيت كتير واسخنة كويس واحمر فية
البفتيك وبعد كدة بهدى النار شوية علشان الفراخ تستوى كويس وبعد كدة
بطلعها على ورق علشان يمتص الزيت الزياده وتقدم مع رز اصفر او المكرونه والبطاطس المحمرة والسلطة
وبالهنا
تصنبف طبق بفتيك الدجاج : اطباق رئيسية, اكلات جديدة,
تعليقات