اعلان

طريقة عمل لحمة الراس تحضير طهى لحمة الراس بطريقة جديده

طريقة عمل لحمة راس 
 طريقه طبخ لحمه الرأس لعمل لحمة الراس بطريقة رائعه وجميل اجمل اكلات عيدالاضحى المبارك


الكمية تكفي:
 4 أشخاص
وقت التحضير:
 20 دقيقة
وقت الطهي:
 60 دقيقة
المقادير:
عمل لحمة راس  

راس ضانى او كيلو لحمة راس عجالى
2 بصلة متوسطة 
نص كيلو طماطم حمراء 
1 حبة فلفل اخضر اما حراق او بارد حسب الرغبة
 معلقة كزبرة نشفة 

ص راس ثوم مقطع 
وزيت 
معلقة سمن او قطعة زبدة

التحضيرعمل لحمة راس 

طريقة طبخ لحمة الراس
 نسلق لحمة الراس وننشلها من الشربة وبعدين نقطع البصل جوانح او مربعات ونشوحة فى الزيت مع الكزبرة ونضع الثوم لما تظهر رحتة وبعدين نحط الفلفل برضو لحد متظهر رحتة وبعدين الطماطم المضروبة فى الخلاط مع شوية ملح وفلفل لحد ما نظبط الحياق وتغلى غلوتين مش كتير ونزودها كوب ماء ونسبها تغلى غلوة وحدة

الطبخ لحمة راس 

على النار واول متغلى نحط لحمة الراس المسلوقة ونسبهم يغلو 10 دقائق , وبعدين نحط السمن او قطعة الزبدوبعدين ننزلها فى الفرن واول متحمر نطلعها ونقدمها مع حاجة خضرة وياسلام لو كان عيش شمسى 
والف لهناء لحمة الراس مطبخ حوريات
ملاحظات:
 تقدم على الغداء ساخنة









المفاتيح : طريقه طبخ لحمه الرأس ، طريقة عمل لحمة راس  ، كيفية طهى لحمة راس  ،  عمل اكله لحمة الراس ، كيفية عمل لحمة الراس  ، طبخ لحمة الراس  ، طريقة تحضير لحمة الراس ، طهى لحمة الراس ، اكلات عيد الاضحى لحمة الراس ،
طريقة  لحمة راس  ،
Cooked meat Ras



Share this article :