التخطي إلى المحتوى الرئيسي

المشاركات

عرض المشاركات من أكتوبر ١٠, ٢٠١٣

طريقة عمل الفتة السوريه تحضير فتة الشاورما الشامية بالخطوات

طريقه تحضير الفته السورية طريقة عمل الفتة السوريه تحضير فتة الشاورما الشامية بالخطوات والطعم رائع قبل كدة طريقة عمل الفتة السورى باللحم او بالدجاج بطريقة لذيذة تعالو نشوف فتة الشاورما السوريه    نقدم الى كل عاشقات فن الطبخ طريقة جديدة لعمل الفتة فى مصر والكل يفضل اكلة جديدة خاصة مع عيد الاضحى المبارك واليوم معانا طريقة عمل الفتة السورى باللحم مثل طريقة الدجاج وكل عام وانتم بخير بمناسبة العيد الكبير   (ممكن تستخدمى فراخ او لحم)   انا استخدمت فراخ المقادير : لعمل الفته السوريه نصف كيلو صدور فراخ مقطعة شرائح رفيعة ( او لحمه ) حبة طماطم حبة فلفل أخضر بصلة كبيرة مقطعة شرائح  عيش شامى ونقطعه مكعبات كوب خل أبيض (أو ما يغطى الفراخ) الارز بسمتى او ( مصرى عادى ، ابيض مستوى) الأرز المطبوخ ملح وفلفل اسود ملعقة من السمن المقادير لعمل صلصة الفته مثل طريقة الثومية علبة زبادى - ملعقة كبيرة مايونيز - ملح - ثوم بودر تتبيلة الفراخ او اللحمه فى طبق عميق نضع الفراخ وعليها شرائح البصل ونغطيها بالخل وملح وفلفل ونغطيها ونسيبها فى الثلاجة من الليل .. وثانى يوم نطلع الفراخ فى طاسة من غير أى مواد دهنية .. ونصفيه

طريقة عمل الفتة السوريه تحضير فتة الشاورما الشامية بالخطوات

طريقه تحضير الفته السورية طريقة عمل الفتة السوريه تحضير فتة الشاورما الشامية بالخطوات والطعم رائع قبل كدة طريقة عمل الفتة السورى باللحم او بالدجاج بطريقة لذيذة تعالو نشوف فتة الشاورما السوريه