التخطي إلى المحتوى الرئيسي

المشاركات

عرض المشاركات من أكتوبر ١٤, ٢٠١٢

طريقة عمل الممبار والطرب والكرشة بالحمص و الكرشة المحشية

طريقة عمل اكلات مصريه شعبيه  الممبار طريقة الممبار التنظيف مع طريقة حشو الممبار - طريقة الطرب ( منديل الخروف ) - طريقة الكرشه محشيه بالارز واللحمه المفرومة - طريقة كرشه بالحمص    اكلات شعبية مصريه بمناسبة اقتراب عيد الاضحى إعداد اللحوم بمناسبة العيد - ممبار - طرب - كرشة محشيه - الكرشة بالحمص الممبار طريقة عمل الممبار   المقادير : لعمل الممبار كيلو ممبار 3 بصلات شبت مقطع صغير - بقدونس مقطع صغير - كسبرة خضراء مقطعة صغير  ملح - فلفل - كمون  3 طماطم كبيرة 3ركوب ارز- شطة ( لو عوزاة حراق )- 2 ملعقة سمن اولا :طريقة تنظيف الممبار - اول حاجة تشيلى الدهن بتاع الممبار و تغسلى الممبار جيدا و على الوش التانى و بعدين حطية امامك فى الحوض و ابتدى اجردى فى الممبار بالسكينة كويس قوى بس اوعى يتقطع منك و بعدين خلى ماء الحنفية ينزل جواة كويس و اغسلية تانى كويس قوى ثم ضعي علية كمية مش قليلة من الملح و الخل و سيبية ساعة ثم اشطفيه لحد ما تلاقى كل المخاط اللى كان فية نزل روحى رشة رشة دقيق كمان وادعكية كويس و بعدين ارجعى اغسلية كويس كدة تبقى مطمنة انه نضف تماما و ابدئى بقى تقطعية بالمقاس اللى انتى عوزاة يعنى صغ

طريقة عمل الممبار والطرب والكرشة بالحمص و الكرشة المحشية

طريقة عمل اكلات مصريه شعبيه  الممبار طريقة الممبار التنظيف مع طريقة حشو الممبار - طريقة الطرب ( منديل الخروف ) - طريقة الكرشه محشيه بالارز واللحمه المفرومة - طريقة كرشه بالحمص