التخطي إلى المحتوى الرئيسي

المشاركات

عرض المشاركات من أكتوبر ٣, ٢٠١٤

طريقة طبخ شوربة الكوارع وفتة الكوارع بالتفصيل خطوه بخطوه

طريقة عمل شوربة الكوارع وفته الكوارع المصرية خطوة بخطوة طريقة طبخ الفته الكوارع او المقادم على الطريقة المصرية   السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة اسمحولى ان اقدم ليكم اليوم وبمناسبة العيد الاضحى المبارك طريقة شوربة الكوارع مع فتة الكوارع بالخل والثوم روعة طريقة عمل الكوارع بالفته والصلصه وخلطته شوربتها المميزه مقادير عمل الكوارع وشوربة الكوارع المصرية  شوربة الكوارع(مقادم): •فرد كوارع ( كندوس او بتلو )  مخلية ويفضل البتلو لسهولة تسويتها. •جزر - كرفس - كرات . •ربع معلقة جنزبيل و 3 حبات حبهان و مستكة . •فلفل اسود حب . •ملح . •ورق لورا . •بصل . •بهارات. •جوز الطيب ( حسب الرغبة ) • طماطم بيوريه.  طريقة عمل الكوارع وشوربة الكوارع المصرية بالتفاصيل   •نغلى كمية من الماء لم تغلى الماء نضيف. •نضيف الى الماء ورق اللورا و الفلفل الاسود , الجنزبيل و جوز الطيب و البصل و الجزر والكرفس والاعشاب ونتركهم لمدة 3 دقائق . •يتم فتح الكوارع من ناحية المفاصل بسكين قوى. •يتم وضع الكوارع فى الماء والتوابل تترك على النار حوالي من ساعتين إلى ثلاثة ساعات حسب الحجم الكوارع •يتم اخراج الكوارع و نخليها من العضم. •

طريقة طبخ شوربة الكوارع وفتة الكوارع بالتفصيل خطوه بخطوه

طريقة عمل شوربة الكوارع وفته الكوارع المصرية خطوة بخطوة طريقة طبخ الفته الكوارع او المقادم على الطريقة المصرية