التخطي إلى المحتوى الرئيسي

المشاركات

عرض المشاركات من سبتمبر ١١, ٢٠١٤

طريقة عمل الدجاج المقرمش على طريقة كنتاكي مع سر الخلطه

طريقة عمل وصفة الدجاج المقرمش على طريقة كنتاكي   افضل طريقة عمل خلطة دجاج كنتاكى المقرمش طريقة دجاج  السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اسمحولى اقدم لكى اليوم طبق مختلف تماما يعشقه الكبار والصغار وطعمه مميز جدا ولذيذ وهو كيفيه عمل دجاج الكنتاكى في البيت سوف تتعرفين علي عده اسرار تجعل الدجاج جميل ومقرمش احلي من الجاهز اللي بره نحب نتعرف اولا علي الاسرار التى تجعل الكنتاكى ناجح   اولا : يجب غسل الفراج جيدا قبل الاستعمال وتصفيها من الميه كويس علشان تتشرب التتبيله . المقادير : ( التتبيلة) لكل دجاجة ليمونه صغيرة م ك خل م ك كاتشب يعطي مزازة 2 م ك زبادي  زيت ( بتطري الدجاج) مياة بصله او 4 فصوص ثوم مهروس ملح + فلفل اسود+ هيل مطحون+ شطة مجروشه+ بابريكا الطريقة: نقطع الدجاج علي ثماني قطع وغسلها كويس وانا بعمل شقوق ف كل قطعة بالسكينه لضمان الاستواء نخلط مكونات التتبيلة مع بعض كويس جداً ثم نضع فيها الدجاج وندخله الثلاجه قبل بيوم او على الاقل ساعتين لة مستعجله خلاص كدة تبلناهم ودخلناهم الثلاجه نيجي بقي لسر المطاعم اللي بيخلية كرانشي ولذيذ وده طبعاً من خلال الطرق الكتيير اللي جربتها اكتشفت ان الدجاج او

طريقة عمل الدجاج المقرمش على طريقة كنتاكي مع سر الخلطه

طريقة عمل وصفة الدجاج المقرمش على طريقة كنتاكي   افضل طريقة عمل خلطة دجاج كنتاكى المقرمش طريقة دجاج