طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل تعتبر وجبه كامله فيه الخضار والفيتامينات من السبانخ النشويات من البشاميل البروتين Spinach Béchamel من اللحمه المفرومه صينية السبانخ باللحمة و الباشميل شهية و سريعة التحضير و اقل دهون من باقي صواني الباشميل بتكفي 6 اشخاص وقت التحضير من ساعة لساعتين مقادير : الاكلة صينية السبانخ الباشميل 1.كيلو سبانخ مسلوقه 2.معلقه كبيره ثوم مفروم 3.نص كيلو اللحمه المفرومه 4.بصلتين كبار 5.سمن 6.باشميل 7.جبنة رومي مبشورة 8.ملح و فلفل و بهارات طريقة عمل صينية السبانخ باللحمة المفرومة و الباشميل سبانخ مسلوقه في ميه مغليه 3 دقايق ومتصفيه في مصفاه كويس قوي اضغطي عليها كويس نحمر معلقه كبيره ثوم مفروم ونضيف لهم السبانخ ونقلبها على نار عاليه لحد لما ميتها تنشف خالص تحضير اللحمه المفرومه يتحمر بصل مفروم كتيير ويضاف له نص كيلو اللحمه المفرومه وثوم مفروم ويتظبط الملح والفلفل والبهارت وتترك على نار هاديه تتعصج وتتحمر كويس البشاميل نحضره نحمر 4 معالق دقيق في 4 معالق زبده ونضيف لهم مره واحده كوباية حليب وكوباية شوربه (دافيين) ونقلب بسرعه بالمضرب السلك اليدوي وف
اكلات ، مطبخ ، طهى ، طبخ ، تحضير اكلات ، اعداد اطباق ، معجنات ، مخبوزات ، حلويات شرقية ، اكلات رجيم ، اطباق دايت ، اكل لحرق الدهون ، وجبات خاصه للرجيم ، عمل مشروبات وعصائر ،