التخطي إلى المحتوى الرئيسي

تحضير الايس كريم في المنزل طريقة وصفة ايس كريم الكنتالوب

طريقة عمل ايس كريم الكنتالوب
طريقة تحضير الايس كريم في المنزل من اكثر استخدمات الصيف طريقة عمل الايس كريم بنكهة الكنتالوب الذا انواع الحلويات الصيفية 

طريقة عمل ايس كريم الكنتالوب طريقة عمل ايس كريم كنتالوب اعرف الأن طريقة سهلة جدا خطوات عمل ايس كريم الكنتالوب
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 120 دقيقة
المقادير:
ايس كريم الكنتالوب
*واحدة كنتلوب مقطعه مكعبات
2 كوب زبادي
*نص علبه لبن مكثف تقريبا 150 جرام
سكر (حسب الرغبه- لان اللبن المكثف مسكر جدا)
*باكو كريم شانتيه
*معلقة جيلاتين بودر مذابه في 3 معالق ميه مغليه
*لون اخضر ( حسب الرغبه) 

تحضير: ايس كريم الكنتالوب

* اضربي في الخلاط الكنتالوب مع الزبادي واللبن المكثف
طبعا بدون ميه ولو احتجتي سكر ضيفي حسب رغبتك
2* اخفقي الكريم شانتيه بجزء من الخليط
لان مكوناته بتكون بارده من التلاجه وزودي عليه الخليط بالتدريج
3* ضيفي معلقة الجيلاتين المذابه
4* يوضع في اناء في الفريزر مدة ساعه
5* بعد ساعه قلبيه بالمعلقة بشكل دائري ودخليه الفريزر تاني
6* بعد تقريبا ساعتين بيكون جاهز للتقديم
اتفضلوا
ملاحظات: لعمل ايس كريم ملحوظه 
*استخدمت زبادي علشان اقلل التكلفه
ممكن تستغني عنه وتستخدمي علبة الحليب المكثف كامله لنجاح الوصفه اهم شئ ميكونش في ميه خالص في الايس كريم
 

بالهنا مطبخ حوريات تحضير الايس كريم في المنزل طريقة وصفة ايس كريم الكنتالوب

تعليقات