طريقة عمل الكنافة بالمانجو والقشطه طريقة عمل الكنافة بالمانجو جامدة جدا اسهل طريقه لتحضير الكنافه بالمانجو والقشطة الكنافه بالمانجو وصفة سهلة ان شاء الله تنال اعجابكم الكمية تكفي:6 أشخاص وقت التحضير:60 دقيقة وقت الطهي:30 دقيقة المقادير: الكنافة بالمانجة ربع كيلو كنافة 40 جرام سكر بودر 125 جرام زبدة ذرة فانيلا قشطة مانجو مقطعة مكعبات صغيرة التحضير: الكنافة هنفرك الزبدة و السكر و ذرة الفانيلا مع الكنافة حتي تلمع الكنافة ثم نضعها في القوالب المدهونة سمنة من قبل ثم نضغطها جيدا بواسطة قالب آخر عشان تعمل ديسك يعني ايه ديسك يعني قرص طريقة الطهى و ندخلها الفرن علي درجة حرارة 170 و ننتظر حتي تكتسب اللون الذهبي فور خروجها تسقي بالحليب المكثف او السيرب البارد الثقيل لحد هنا تمام انا سقيتها حليب مكثف ندخل بقي علي مرحلة الحشو انا هنا عملت قشطة مقادير : عمل القشطة للحشو 2 كوب حليب نص م ك حليب مكثف (ممكن الاستغناء عنه ) 2 م ك نشا علبة قشطة مطبوخة و ممكن بلدي ذرة فانيلا الطريقة عمل قشطة الكنافة غليت 1 و 3 4 كوب حليب علي النار ذوبت النشا في الربع كوب حليب المتبقي و نزلت بيها علي السخن و فضلت
اكلات ، مطبخ ، طهى ، طبخ ، تحضير اكلات ، اعداد اطباق ، معجنات ، مخبوزات ، حلويات شرقية ، اكلات رجيم ، اطباق دايت ، اكل لحرق الدهون ، وجبات خاصه للرجيم ، عمل مشروبات وعصائر ،