السينابون حشوتين بطعم حلو وحشوة بطعم مالح (حادق ) والسينابون الحلو له عجينة والمالح حيكون له عجينة طبعا غير وحبدا باول نوعين حلو لانهم من نفس العجينه وبعدين بالسينابون العجينه هايله وهشه جدا السينابون الهش بثلاث حشوات سينابون محشي بالقرفة والزبدة مع السكر من الداخل المقادير عمل سينابون 4 اكواب طحين 2 بيض 3 ملاعق كبيرة خميرة 3/4 أصبع زبدة لينة كوب حليب دافي 1 ملعقه صغيرة ملح 4 ملاعق كبيرة سكر (( الكوب الي عندي يعادل كوب ونصف عشان كده مش ممتلىء)) الحشوة سينابون 3/4 اصبع زبده 3 ملاعق كبيرة سكر 4 ملاعق كبيرة قرفه طر يقة عمل سينابون ذوبي الخميرة مع الحليب واتركيها على جنب.. اخلطي السكر مع الزبدة والببيض والملح وبعدها اضيفي الدقيق وثم الخميرة المذوبه مع الحليب.. واتركيها تخمر مده ساعة قبل التخمير وبعد ناخذ قسم من العجينه ونفردها بالنشابه او الشوبك على سطح مرشوش بالدقيق عشان ما تلزقوالسمك تقريبا حيكون 1 سم ونص وندهنها بالحشوة ونلفها رول ونقطعها ونرصهم في صينيه مدهونه زبده شيء بسيط ونتركهم يرتاحوا عشان حجمهم يتضاعف ونخبزهم على حرارة عاليه ممكن تقدميها ساده او مرش
اكلات ، مطبخ ، طهى ، طبخ ، تحضير اكلات ، اعداد اطباق ، معجنات ، مخبوزات ، حلويات شرقية ، اكلات رجيم ، اطباق دايت ، اكل لحرق الدهون ، وجبات خاصه للرجيم ، عمل مشروبات وعصائر ،