التخطي إلى المحتوى الرئيسي

المشاركات

عرض المشاركات من أكتوبر ١٣, ٢٠١٢

طريقة عمل المخ البانية تحضير مخ بانيه اكلات سهلة وسريعه

طريقة عمل مخ بانيه  المخ البانية ابسط واسرع طريقة لعمل المخ البانية لاعداد المخ البانيه وهي وصفة  في منتهى البساطة طريقة تحضير مخ بانيه الكمية تكفي: 4 أشخاص  وقت التحضير: 20 دقيقة  وقت الطهي: 40 دقيقة المقادير: لعمل المخ البانية  مقدار مخ بقرى او جاموسى  مقدار ملح وخل كمون وفلفل اسود  مقدار جزر وبصل وكرفس  مقدار ورق غار   بيض ولبن   دقيق مقدار ملح والخل    طريقة المخ البانية تحضير: المخ البانية  احنا طبعا بنغسل المخ الاول بالملح والخل وبعدين نغلى ميه فيها الاتى ملح وخل كمون وفلفل اسود وجزر وبصل ولو فيه كرفس حطى وورق غار(لورى) لمده 10 دقائق احسبيهم بالساعه بعدين نطلعه فى تلج يااما ميه سقعه الطبخ المخ البانية يقطع المخ شرائح  بعدين نحطه بيض ولبن ثم دقيق ثم بيض ولبن ثم بقسماط بعد كده حطيه فى الفريز 10 دقائق سخنى الزيت واقلى يقدم مع السلطه الخضره بالهنا مخ بانية مطبخ حوريات المفاتيح : طريقة تحضير مخ بانيه ، المخ البانيه  - كيفية عمل المخ البانية ، طريقة طهى مخ بانيه - طبخ المخ البانيه بالصور ، كيفية طرق المخ بانيه ، طريقة سهلة لاعداد المخ البانيه ، طريقة طبخ المخ العجالى ، اكلات سريعة م

طريقة عمل المخ البانية تحضير مخ بانيه اكلات سهلة وسريعه

طريقة عمل مخ بانيه  المخ البانية ابسط واسرع طريقة لعمل المخ البانية لاعداد المخ البانيه وهي وصفة

طريقة الرقاق باللحمه المفرومه بالصور تحضير صينية الرقاق باللحمة المفرومة

صينية الرقاق باللحمة المفرومة طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور مع طريقة تعصيج الحمه المفرومه بالخطوات خطوه خطوة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومه     خطوات عمل صينيه الرقاق باللحمة المفرومة المقادير 10 رقاقات ( نصف كيلو تقريبا ) مرق دجاج او لحم ( شوربه دافيه ) ملعقة كبيرة صلصة طماطم سمن بلدى لحمه معصجه الطريقه : لحمه معصجه -الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج ودى طريقه تعصيج اللحمه المفرومه ( نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي ونجيب 1/2 ك اللحمه و نقلب فيها ونضيف كوب عصير طماطم مع ملعقه صلصه ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين نسيبها لحد ماتسوتي بتاع ربع ساعه بس الطريقه عمل الرقاق باللحمة المفرومة تحضير الرقاق باللحمة المفرومة * نحضر صينية حجمها يكون مناسب لحجم الرقاق و ندهنها بالسمن أنا استخدمت صينيه 32 على مقاس الرقاق * ثم نحضر وعاء مناسب و نقوم بتبليل الرقاق بالمرق ( الشوربة ) المذاب به الصلصه فيصبح طريا  وراعى ان يكون المرق دافى فقط وليس ساخن جدا حتى لا يتعجن منك الرقاق . نضع الرقاقه بالصينية و احدة تلو الاخرى الى ان نصل الى 5 رقاقات (

طريقة الرقاق باللحمه المفرومه بالصور تحضير صينية الرقاق باللحمة المفرومة

صينية الرقاق باللحمة المفرومة طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور مع طريقة تعصيج الحمه المفرومه بالخطوات خطوه خطوة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومه  

طريقة عمل فخدة ضانى مشويه فى الفرن تحضير و طبخ فخدة الخروف الضانى فى الفرن

طريقة عمل فخده ضانى مشويه فى الفرن طريقةعمل فخدة خروف ضانى  طبخ الفخدة الضانى بمناسبة العيد الأضحى المبارك هنقدم لكم طريقة جامدة جدا وسهلة لتقديم الفخدة الضاني   وكمان أسهل طريقة لطهى فخدة الخروف فى الفرن  فخدة ضانى فى الفرن  الكمية تكفي: 6 أشخاص  وقت التحضير: 20 دقيقة  وقت الطهي: 300 دقيقة المقادير لعمل الفخده الضانى عدد 1 فخده ضانى  2 ثمرة كبيرة بصل  10 ثمرة بصله اورما  3 ثمرة جزر  3 ثمرة بطاطس  راس توم  2 كوب زبادى  مقدار هريسه شطه  مقدار خل تفاح  مقدار مسطرده مقدار ملح وفلفل   طريقة اعداد فخدة الخروف تحضير فخدة الخروف  نضع الفخده فى صنية الفرن ونبد بفتح فتحات بالسكين فيها وغرس فصوص التوم داخل هذه الفتحات ونكرر ذلك من خلف الفخده ايضا نبدء بتتبيل الفخده بالملح وندعكها كويس جدا ثم الفلفل وكذلك ندعكها كويس جدا نفرم البصل فرم ناعم جدا ثم نعصرماء البصل على الفخده كلها ثم نقوم بدهانها من جميع الجهات بهريسة الشطه ثم نقوم بدهانها من جميع الجهات بالزبادى ثم نقوم بأضافة خل التفاح عليها من جميع الجهات نتركها فالتتبيل لمدة يوم او من بليل للصبح الطبخ فخدة ضانى فى الفرن  ثم نقوم بتشويح الخضار

طريقة عمل فخدة ضانى مشويه فى الفرن تحضير و طبخ فخدة الخروف الضانى فى الفرن

طريقة عمل فخده ضانى مشويه فى الفرن طريقةعمل فخدة خروف ضانى  طبخ الفخدة الضانى بمناسبة العيد الأضحى المبارك هنقدم لكم طريقة جامدة جدا وسهلة لتقديم الفخدة الضاني