طريقة عمل البطاطس المشوية كيفية عمل البطاطا المشوية البطاطا المشوية الكمية تكفي: 3 أشخاص وقت التحضير: 10 دقائق وقت الطهي: 20 دقيقة المقادير البطاطا المشوية 1/2 كيلو بطاطس 1/3 كوب زيت زيتون 3 فصوص ثوم ثمرة بشر ليمونة عصيرها مقدار ملح وفلفل وروزمارى التحضير البطاطا المشوية تقشر البطاطس وتقطع مثلثات الطبخ البطاطس المشوية طريقة طهى البطاطس المشوية تسلق البطاطس 7دقائق وتوضع فى صينية ويرش عليها الزيت والثوم المقطع +الملح والفلفل ثم توضع فى الفرن(تحت الشواية) من 15الى20دقيقة نخلط عصير الليمونة مع الملح والروزمارى ثم نضع هذا الخليط على البطاطس بعد خروجها من الفرن ملاحظات البطاطس المشوية الاطفال يفضلونها بالكاتشاب (وبدون وضع الخليط عليها) اما الكبار يفضلونها بالصوص الحار وبالهنا البطاطس المشوية مطبخ حوريات المفاتيح : البطاطس المشوية ، طهى البطاطس المشوية ، طبخ البطاطس المشوية ، وصفة البطاطس المشوية ، Cooking baked potatoes
اكلات ، مطبخ ، طهى ، طبخ ، تحضير اكلات ، اعداد اطباق ، معجنات ، مخبوزات ، حلويات شرقية ، اكلات رجيم ، اطباق دايت ، اكل لحرق الدهون ، وجبات خاصه للرجيم ، عمل مشروبات وعصائر ،